Olaj- és nedvesség egyensúly: Hajdina, zöldbab, szezámmag, zöld tea, mungóbab és más gabonafélék segítenek a felesleges faggyú visszaszorításában és eltávolításában. A búzafehérje, kollagén és más gabonából kivont összetevők, mint a galactomyces ferment filtrate, bifida ferment lysate és lactobacillus ferment, hidratáló hatásuk révén elősegítik a bőr nedvességtartalmának megtartását.
Tápanyagpótlás: Kakaóbab, quinoa, rizsliszt, rizskorpa, zab és más fehérjében, ásványi anyagokban és vitaminokban gazdag gabonák táplálják és erősítik a bőrt, egészségesebb megjelenést biztosítva.
Gyártási hely: Koreai Köztársaság
Nettó tömeg: 35g
Összetevők: Glucose, Gypsum, Calcium Sulfate, Alginate, Quinoa Seed Powder (40,000 ppm), Tetrasodium Pyrophosphate, Oat Flour (25,000 ppm), Kaolin, Magnesium Oxide, Rice Powder, Cacao Seed Powder, Mung Bean Powder (2,000 ppm), Kidney Bean Powder (1,000 ppm), Barley Seed Powder, Rice Flour, Green Tea Powder, Hydrolyzed Wheat Protein, Galactomyces Ferment Filtrate, Bifida Ferment Lysate, Lactobacillus Ferment Lysate, Beta-Glucan, Hydrolyzed Soy Protein, Collagen, Soy Protein.
Hogyan kell használni:
1. Húzd le a fóliát a csésze tetejéről.
2. Önts kb. 60 ml (6 kanál) hideg vizet a pohárba a mellékelt mérőkanál segítségével.A tökéletes pakolás állag eléréséhez pontosan mérd ki a por és a víz arányát.
3. A mellékelt spatulával jól keverd össze a port és a vizet.
4. A spatulával egyenletesen vidd fel a pakolást az arcodra. Amikor felviszed a pakolást, a hajtőnél vastagabban kend, hogy a lehúzáskor ne maradjon vissza maradék.
5. 15–20 perc múlva Egyben húzd le az arcmaszkot.
6. Fejezd be az arcápolást hidratáló termékkel!